BB Cream Beige by Seqybeauty

Di atas permintaan ramai. Yang sok sek sok sek minta keluarkan balik BB Cream code Brown. 

Mana penggemar bbcream BROWN dulu tu? Tolong angkat tangan sikit Ciksu nak tengok ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป

Sukanya bbcream brown dah kembali. Tapi limited edition. Nama baharu BEIGE. Texture semua sebijik macam brown yang lama tu. Harga pun sama RM55 sahaja. 

Limited edition maksudnya, once habis jual, HQ dah tak keluarkan dah. Siapa cepat dia dapat. Expired date lama lagi. Sept 2019. Boleh buat stok.

Nak tak? Nak tak? Jom booking dulu.

WA ciksu 



Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "BB Cream Beige by Seqybeauty "

Salam jumaat sis

Semoga rahmat Allah swt turun kepada kita semua

Amin

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF