Menang Contest Masak Apa Hari Ni... tema menu berasaskan AYAM

Rezeki di malam jumaat 13/10/2017 ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Terima kasih Allah. Terima kasih Kak Lin Zalika admin Masak Apa Hari Ni (MAHN)

Jeng.. Jeng.. Jeng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Pada yang terlepas contest yang lepas, ampa boleh follow group Masak Apa Hari Ni (MAHN) dan Kak Lin Zalika rapat-rapat k. Tengah on contest beraneka kuih muih, manisan dan kek sekarang ๐Ÿ˜‰

Eksaited okay sebab last minute terjumpa post pasai contest tu. Malam tu dah nak tamat, petang tu baru terjumpa. Terus share dulu. Pastu godek gambar dalam album hp, banyak menu ayam. Sampai blurr nak pilih yang mana satu. Hahahaha.
Nampak nau suka ambil gambaq makanan
Kannn!! Well u know me!! Ni Ciksu okay. Siapa yang dah follow blog qasehnyarania ni, memang sedia maklum.. Yang Ciksu memang suka ambil gambar makanan berbanding selfie. 

Itu dululah.. 

Sekarang ni dah pandai haaa selfie. Dah jadi acara wajib plak. Dedulu ada juga selfie tapi banyak untuk simpanan je. Cuma sejak2 dok meniaga ni kenalah juga share to public.

Niat dihati bukan nak menunjuk atau riak tapi sebagai bukti yang Ciksu adalah Trusted seller selain untuk meyakinkan customer sendiri. Ya, semua barang yang Ciksu jual, Ciksu dah cuba dan still lagi pakai sampai sekarang. Kecuali Maajun Anggun Bistari (MAB).

Selepas habis makan MAB 6 botol,  Ciksu stop. Kenapa stop? Sebab cycle period Ciksu regular. Sebelum makan MAB, period Ciksu mai elok ja. Ciksu mula mai period selepas habis pantang, sampailah sekarang. Period still on. Tak ada kacau bilau. Alhamdulillah. Cuma Allah belum perkenankan lagi doa Ciksu. Ampa doakan ye semoga Rania dapat timang adik baby.. aamiin ๐Ÿ˜‰

Ini juga salah satu syarat untuk ikhtiar hamil, apabila cycle period dah regular, anytime ampa boleh stop pengambilan MAB. Lagipon Ciksu ambil MAB sebagai ikhtiar hamil..

Oh ya, sebagai penjual MAB, walaupon Ciksu sebagai testimoni untuk ikhtiar hamil tak berjaya tapi customer Ciksu yang tak mai period setahun, ambil MAB terus mai period. Tak sempat masuk botol ke 3, alhamdulillah sekarang dah hamil. Syukur. Terima kasih Allah. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hambaNya. Yang penting Ciksu berusaha. Kannn!!  ✌

Okay. Sekian saja untuk perkongsian mengenai produk jualan Ciksu. Selingan je tu.. 

Berbalik pada tajuk di atas.. Akhirnya Ciksu pilih menu sihat. Jeng.. Jeng.. Jeng.. Scroll dan tengok pic di bawah ye ๐Ÿ˜‰

 Jom layan gambar screenshot yang sempat Ciksu ambil. Sebagai kenang-kenangan. Gituu. Ini kali pertama Ciksu joined contest makanan dan menang. Contest sebelum2 ni rezeki tidak menyebelahi.. 

Sebelum Ciksu terlupa, sekarang ada contest berasaskan kuih muih, manisan dan kek. Jom cuba. Mana tau rezeki ampa pulak lepas ni. Kann!! Jangan lupa join GROUP MASAK APA HARI NI (MAHN) 

๐ŸดTortilla Chicken Wrap๐Ÿด

๐Ÿ’žmenang Non Stick Pan๐Ÿ’ž

๐Ÿ’ž5 pemenang bertuah๐Ÿ’ž


Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Menang Contest Masak Apa Hari Ni... tema menu berasaskan AYAM"

Singgah sini,,, tahniah.. terasa nak join plak yang kek manisan tu, tapi scroll x jumpa lak

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF