Tempahan kek perkahwinan, kek selamat hari lahir dan kek untuk doorgift

Yeay! Yeay! Dah cuti sekolah. Kan! Ada majlis pertunangan, kenduri kahwin, kenduri akikah, kenduri doa selamat atau majlis reunion🤔

Russian Black and White

Ciksu order baru-baru ni. Macam biasalah, sempena 10hb setiap bulan untuk raniaku sayang hihihi

Cuma order awal dari tarikh 10hb sebab kebetulan Ciksu tingin nak kacau bubur asyura. So, buat kudap-kudap untuk dorang yang datang tolong ari tu. 

Kek chocolate moist, ada lapisan cheese, mewah lapisan coklat. Sedap sangat. Paling best manisnya just nice. Yang penting tak muak 👍👍

Deko yang simple hanya bunga bunga fondant dan ada seketul didi and friend's. Rania suka kartun tu sekarang ni. Selain baby shark doo doo doo


Apa kata kita buat tempahan awal untuk dessert buat santapan tetamu. Pasti majlis bertambah manis dan meriah dengan adanya hidangan kek, cupcakes atau pulut kuning di atas meja. Semuanya mampu menarik minat tetamu untuk merasai hidangan dessert yang disediakan. Selain deko yang menarik, rasa yang sedap pasti menjadi tarikan utama. 😍

Meh rapat-rapat Ciksu nak rekomen kek tersedap yang wajib dicuba penduduk sekitar Pendang, Tanah Merah, Jitra, Pokok Sena, Kuala Nerang, Naka dan AloR Setar. 

Kek disediakan oleh homemade baker by Sha's Sugarcraft 😘

Victoria Cake
Ini ciksu order untuk majlis di rumah mak menakan. Untuk makan-makan sempena majlis perkahwinan my kazen.

Kek yang disediakan oleh Sha's Sugarcraft bukan kek sponge ye. Kesemuanya adalah buttercream cake dan coklat moist. Memang sedap dan memuaskan. Yang pasti ianya homemade cake 👍👍

Kesedapan kek dari Sha's Sugarcraft sangat memuaskan. Kek sedap dan harga berpatutan. Semuanya ada penghantaran ke destinasi memasing. Jangan risau. 

Bakal pengantin yang dok cari wedding cake boleh direct wasap sha's sugarcraft.  Nak order kek sebagai free gift pon dialu-alukan. 

Selain untuk pengantin, untuk anak-anak, sedara mara, mak ayah boleh juga hadiahkan kek sempena hari ulangtahun atau untuk majlis jamuan makan-makan. 

Jom tengok kek-kek yang ada.. 





Selalu sangat makan kek, nak ubah selera. Memenuhi keinginan mak ayah yang sukakan pulut kuning bersama rendang! Pon boleh Sha's Sugarcraft buatkan.

Nin dia..... Serba boleh. Kan!! 


Jom tempah sekarang. Wasap direct dengan puan sha deh
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Tempahan kek perkahwinan, kek selamat hari lahir dan kek untuk doorgift"

Bunga2 kat kek first tue menarik perhatian. Lawa dan kemas :)

Sangat menarik..betul...sesekali gantikan kek dengan pulut kuning pun menarik sangat...

Happy Anniversary Cik Sue....moga jodoh Cik Sue kekal bahagia hingga ke syurga
Hakak tengok entry anniversary lama, Rupanya kita share tarikh anniversary, tu yg datang sini tu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF