Tudung kanak-kanak


MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) - Khasiat, Testimoni & Lain-lain Kegunaan MAB

Keistimewaan MAB ini yang utama adalah maajun tradisional untuk perancang keluarga. Namun begitu MAB boleh dikatakan ubat pelbagai guna (multi-purpose).

Pada umumnya MAB mempunyai khasiat-khasiatnya yang tersendiri dan berguna untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita.


Di bawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagai ubat pelbagai guna (multi-purpose). Antaranya adalah seperti berikut: 
🍀Badan menjadi ringan
🍀dapat bergerak aktif
🍀lebih bertenaga
🍀mudah membuat kerja
🍀Kulit muka menjadi cantik
licin, halus dan cerah. Tiada lagi jerawat/jeragat atau pigmentasi
🍀Badan menjadi kurus kesan daripada singkiran lemak, angin atau toksid bersama dengan proses tindak balas
🍀Perut menjadi kempis dan tidak menggelebeh berikutan penyikiran toksin telah berlaku
🍀Mengembalikan kelangsingan tubuh badan terutama bagi ibu-ibu selepas bersalin
🍀MAB membantu mengembalikan payudara idaman iaitu akan menjadi pejal dan tegang. Ada juga akan alami rasa tindak balas seperti sakit berdenyut-denyut.
🍀MAB membantu memberikan tenaga yang optimum bagi wanita yang mengamalkannya selain badan akan rasa segar dan sihat.
🍀MAB juga membantu melancarkan pengaliran susu ibu dengan banyak dan tiada kesan negarif pada ibu. Para ibu-ibu dicadangkan amalkan minum air masak yang banyak.

Yang istimewanya rumusan kandungan MAB
🍀meningkatkan SEKS, malah rasa yakin dan gembira lagi sebab ia juga berfungsi sebagai family planning. Tidak perlu risau selepas bersama dan tak perlu melakukan senaman lagi selepas itu.
🍀Merapat dan mengetatkan rahim. Ini diakui oleh semua yang telah mengamalkan MAB. Tidak ada sesiapa pun yang tidak mendapat pujian dari suami selepas makan MAB. Malah dapat menyelamatkan rumahtangga yang hampir musnah selepas terkena 'panahan' MAB.LAIN-LAIN KEGUNAAN MAB
Di bawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagai ubat pelbagai guna (multi-purpose). Antaranya adalah seperti berikut: 

i) Melambatkan Menopause
Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan menopause di usia yang terlalu awal iaitu sekitar 40-an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah usia sekitar 30-an. Disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup otak kita menjadi kurang berkeupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan. 

Jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan kita menopause terlalu awal. Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumah tangga. Hubungan seksual suami-isteri juga menjadi tidak harmoni disebabkan oleh faktor tersebut. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat diatasi dengan baik. 

ii) MAB Untuk Ikhtiar Mendapatkan Anak
Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. Berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period yang tidak keluar habis / keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki dari salur peranakan (fallopia) menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan (ovum/telur). 

Dengan mengamalkan MAB, ianya akan mengeluarkan kembali darah period lama (berwarna hitam/coklat) dan lemak (berwarna keputihan) supaya proses perjalanan sperma lelaki tidak tersekat seterusnya tempoh persenyawaan dengan ovum/telur terjadi lebih cepat. Dengan itu proses penghamilan dapat diikhtiar dengan pengambilan MAB. 

iii) Sesuai Bagi Perempuan Berumur/Warga Emas
MAB bukan saja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada perempuan-perempuan berumur 50-an ke atas. 

Antara khasiat-khasiatnya yang boleh diperolehi seperti
💚melancarkan peredaran darah
💚memberi tenaga
💚 lawas
💚menghilangkan kebas-kebas kaki/tangan
dan sebagainya. 

Kandungan: 21 biji
Untuk kegunaan sebulan makan
RM21.00 

Postage dan Cod 

Wasap 
019-3080215
https://www.facebook.com/qasehnyarania

2 Comments

  1. Maajun ni memang dah sinonim dengan penjagaan dalaman

    ReplyDelete
  2. Selalu juga dengar pasal produk ni...

    ReplyDelete
Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin