Tips Hilangkan Parut Jerawat, Parut Chicken Pox, Parut Luka. Berkesan dan lulus!! Yang Penting, Selamat Tiada Bahan Kimia Berbahaya!

Sakura Mask ... apa tu??? bunga sakura dari jepun ke? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

Sakura Mask adalah gel pelbagai fungsi kerana ianya mengandungi Sakura Plan Extract dan Snail Extract yang terkenal dengan fungsi melembap, anti-penuaan, mencerahkan dan juga mempunyai ciri-ciri anti-radang. Beberapa ekstrak tumbuhan juga ditambah untuk hasil yang lebih optimum๐Ÿ’š❤

Sakura Mask ni memang all time favourite from Seqybeauty HQ. Warnanya jernih jadi kita tak perlu risau bila nak bermasker. Sejuk je bila pakai Sakura Mask... Ya. Sejuk dan selesa dimuka semasa dan selepas di tepek Sakura Mask ๐Ÿ˜

Kita-kita yang terdedah dengan cahaya matahari tu memang kena ada Sakura Mask untuk lembapkan balik kulit yang kering. WAJIB ADA!! 

Lagipun Sakura Mask ni mampu menghilangkan parut-parut bekas jerawat, masalah kulit kering, parut luka dan tegangkan kulit... untuk jeragat pun sangat2 disyorkan.. Mudah digunakan hanya sapu je di bahagian bermasalah secara istiqamah... In shaa Allah, akan nampak hasilnya nanti ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Slowly but surely dia akan baiki kulit kita semua. 

Selain itu, inilah antara sebabnya kenapa mak-mak kena ada SAKURA MASK dekat rumah. Bukan pakai dekat muka mak aje untuk cantik.. Tapi dalam masa yang sama, jika berlaku kecemasan, SAKURA MASK sangat-sangat diperlukan sebagai pembantu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Sayangi diri dan keluarga bersama.. Ece.. Ce... Wahhh ๐Ÿ˜†

TESTIMONI SAKURA MASK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Luka

Allergic 

Chicken pox

Luka

Melecur

Luka

Melecur
Luka

Nak jugak???
Parut jerawat..jeragat..kulit kusam๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 
 Jangan tunggu lagi...

Order sekarang!!!!


Wa Ciksu 019-3080215
Pos satu Malaysia
Cod jerteh, kuala besut

#luluskkm
#seqybeauty 
#maskermuka 
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk " Tips Hilangkan Parut Jerawat, Parut Chicken Pox, Parut Luka. Berkesan dan lulus!! Yang Penting, Selamat Tiada Bahan Kimia Berbahaya!"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF