Tudung kanak-kanak


BANYAK-BANYAK BARANG MAINAN, BARANG-BARANG UMMI JUGALAH SI DIA BERKENAN.. KAN!!!

Hari ni sibukkan diri kemas dapur, stor dan laundry area..sesambil masak menu tengah hari..sekali si dia yang bertuah ni mai tanya

๐Ÿ‘ง:ummi..cantik tak adik pakai bb cream? (tunjuk muka) 
๐Ÿ‘ฉ: ๐Ÿ˜ฑ..bb cream sape adik ambik? 
๐Ÿ‘ง:bb cream ummilah (buat muka comel)
๐Ÿ‘ฉ:simpan balik tak
๐Ÿ‘ง:dah..ummi tak marah kan?
๐Ÿ‘ฉ:pergi tempat kejadian ๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†

#raniakusayang





Dah paling tinggi letak barang2 tu haaa..ada aje akainya untuk ambil dan dibuat mainannya..

Inilah salah satu risikonya bila dok mikir nak WUJUDKAN MINI STOKIST DALAM RUMAH NI HAAA.. ummi dah berangan dah haaa..susun barang ceng gini, gini..tapi memikirkan si bijak pandai ni..asyiklah tertangguh.. 

Maunya tak..masa duduk rumah di KL dulu, dia pernah tau buka tudung botol maajun anggun bistari dan gigit maajun tu. adoiilah anak.. 

Elok dok tersusun kang dibukanya semua barang2 yang dok bersusun tu camno haaaa.. jenuh ummi nak guna pakai semua tu.. kan!! sekarang ni PRODUK-PRODUK SEQYBEAUTY, MAAJUN ANGGUN BISTARI, PIL URAT DAN SAMPUL POS LAJU SERTA BORANG POS LAJU.. semuanya susun dalam almari baju tingkat paling atas sekali..agak tak boleh di capai..
SAMPUL POS LAJU DAN BORANG POS LAJU tu dah la yang PRA BAYAR, buatnya anak bertuah ni buat onar.. jenuhlah mak nak oiiiii..

Doa-doakanlah semoga ummi berjaya juga wujudkan MINI stokist dalam rumah satu hari nanti aamiin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

                  

MAAJUN ANGGUN BISTARI

๐Ÿ”Žpilihan wanita dan momies dulu, kini dan selamanya 




Mailah beli dengan ciksu.. kenapa beli dengan ciksu sebab ciksu trusted seller..

Kenalkan inilah stokis ciksu.. STOKIST MAB POWER NETWORK yang diterajui oleh KAK JANNAH.. 

Doakan semoga ciksu juga bakal jadi stokis bila-bila masa ye. aamiin..yang pasti stok MAB ciksu ORIGINAL.. tak perlu ragu-ragu..sememangnya stokis ciksu adalah yang terbaik bawah Diamond Master Stokist SuAnggunNetwork... 



Uols yang nak tambah income mai sembang tepi dengan ciksu.. okay ✌ kita jana pendapatan bersama-sama di samping membantu wanita dan mommies di luar sana menyelesaikan masalah mereka.. in sha Allah semuanya dengan izin Allah s.w.t


Dalam MAB ada ⤵⤵⤵

๐Ÿ”Žmanjakani (kecutkan rahim) 
๐Ÿ”Žsenduduk (bagus untuk keputihan) 
๐Ÿ”Žhabbatussauda (tambah susu badan kalau yang bf anak) 
๐Ÿ”Žinai (naik seri tak bagi nampak muka pucat lesi) 
๐Ÿ”Žkacip fatimah (senggugut sangat membantu) 
๐Ÿ”Žserapat (untuk sendi) 
๐Ÿ”Žmadu (membersih dan membuang segala kotoran)

Sebotol RM21 sahaja.. 
Nak jadi ejen belian 20 botol RM340...
Whatsapp ciksu.. okay ✌

๐Ÿ“ฒ0⃣1⃣9⃣▪3⃣0⃣8⃣0⃣2⃣1⃣5⃣
๐Ÿš—Jerteh dan Besut Terengganu
๐Ÿš—Sg Petai dan Cherang Ruku, Kelantan
๐Ÿ“ญPos satu Malaysia
๐ŸŽFree gift untuk setiap pembelian dan pendaftaran ejen dengan ciksu ๐Ÿ™‹

3 Comments

  1. Rania nak cantik berjemaah ye...sekali dengan syiling ploless nak...

    ReplyDelete
  2. Fuhh produk maajun semua tu memang haruslah disimpan di tempat tinggi. Hihi.

    ReplyDelete
  3. alahai.
    dia pun nak jadik pelanggan tu, ciksu :)
    kena kasik starter kit tu hi hi hi...

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin