RAGAM PAGI HARI RABU LEPAS..

Memang curlassslah uols..si dia nak bawa bebear pulak hari tu..ummi okje..bawaklah nak..asal bahagia ๐Ÿ˜‰

kesahnya bermula.. bila nak start keta.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚sekali haaaa naaa..keta tak boleh start pulak..sebabnya ciksu keterlupaan nak off lampu ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ faktor umur ke apa ni.. haaaahahaaaadoiiilahh

so, hari tu kita merempitlah hantar rania pergi sekolah..yang tak menahannya tu...rania terlepas bebear dia..entah mana pulak jatuhnya ๐Ÿ™„

dah hantar ke sekolah, pusinglah balik mencari si bebear..dah la bebear kesayangan ummi.. nasiblah terjumpa balik..elok ja bebear tergolek jatuh atas jalan tepi rumah orang ๐Ÿ˜…kalau jatuh tengah jalan mau kena gilis dah haaa..rezeki dapat balik bebear tu.. 

dah sampai pos laju, boleh pula tertinggal sampul pos laju..terlupa nak ambil dalam keta..nasiblah tak tertinggal barangnya sekali..kalau takkkkk mau nangis tepi kaunter pos laju tu ๐Ÿ˜ค

ni baru boleh taip tau sebab tetiba keypad ni tak boleh guna plakkkkkk.. pening jugak gamoknya keypad ni pom.. 

stressssss meksu ari tu tahuuuuuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚maciam-maciam hal.. apa pon tak boleh ๐Ÿ’† nasiblah muka maintain cute..ahaks.. jangan muntah hijau. Eh!!! 


BB CREAM SEQYBEAUTY 

#BBCreamSQB ni best tau sebab buatkan muka iols jadi flawless sangatttt..sedara mara yang tengok muka sebelum dan selepas dorang impress... Eh..Eh..malu pula kita๐Ÿ™„

Doranglah kata..muka nampak glowing jeee.. yang penting #BBCreamSQB memang tak melekit..memang sedap je pakai walaupon seharian..tak rasa macam muka pakai apa2..padahal dah tepek bb cream untuk perlindungan sinaran uv ✌

gambar indoor
siap pakai mascara dan blusher
nak gi kenduri tu.. 

outdoor.. 
tengah terik matahari.. 
taman tema jitra..
semata-mata pakai day night cream dan bb cream seqybeauty je untuk sunblock.. 

TESTIMONI BB CREAM

testimoni anak buah sendiri.. kak ngah ada masalah kulit muka kering.. kerja dia banyak pergi site masa tu.. sekarang dah sambung belajar.. 


testimoni customer 

bbcream seqybeauty ni pilihan MUA Nur Lianna tahu...sebagai make up base

Ciksu ada tiga kod bb cream ni..boleh pilih nak yang mana..ketiga-tiganya ciksu ada dan pakai..satu botol memang tahan lama..jimat sangat..bedak tak diperlukan lagi ๐Ÿ˜

๐Ÿ”Ž Fair RM50
๐Ÿ”Ž Natural RM50
๐Ÿ”Ž Beige RM55

Just whatsapp me..okay ✌

๐Ÿ“ฒ0⃣1⃣9⃣▪3⃣0⃣8⃣0⃣2⃣1⃣5⃣

cepat mesra dengan kulit.. 
selepas blend memang nampak sekata.. 
tak bercapuk.. serius tau.. tekstur dia memang yak mat.. mak ciksu pon, ciksu bagi pakai ni.. risau takut mak terbeli bb cream yang maciam maciam sekarang ni.. 

nak clearkan yang ni sebab tu harga dia RM50 jeee.. expired lambat lagi.. tahun 2019 nun.. 


tiub bb cream yang sangat mudah di bawa ke mana2..kecik molek jeee..selit dalam sling bag pon boleh.. lepas solat terus apply bb cream.. mudah dan cepat..
semestinya ciksulah.. hahahahaaa.. 

kadang dalam keta baru pakai sambil tunggu ayah rania solat pulak.. kena gilir2..rania ni bukannya boleh sangat.. laju dia lagi daripada ummi ayah.. tak sempat sempat.. semput ummi ayah haaaa.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚



    
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "RAGAM PAGI HARI RABU LEPAS.. "

Penuh dugaan ya...alhamdulillah jumpa semula bebearnya..kalau tak Rania mesti sedih tu...

sabo cik su.
ada hikmah nyer kot brg2 tu tertinggal.
dan ujian kesabaran jugak ekk.
especially bebear tu :) ha ha ha

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF