SEQYBEAUTY BUKAN PRODUK REPACKING ATAU TIMBANG KILO🐝

Ciksu tak pernah pakai set skincare yang lengkap sebelum2 ni..so, memang tak boleh nak bezakan dengan mana2 produk..tapi apa yang ciksu share dengan korang, in shaa Allah memang ikhlas dari hati..barang baik.. haruslah dikongsi.. takkan lah nak gojes sensorang, kan!!!

Korang yang mana belum tergerak hati nak cuba tu.. tak pa ciksu memahami.. korang masih dihantui dengan kenangan silam dek produk sebelum2 ni, betul tak??? cuma nak pesan hanya nila setitik habis susu sebelanga..nak guna produk apa pon, jomlah kita kenali FOUNDER PRODUK terlebih dahulu.. in shaa Allah 😍

PRODUK SEQYBEAUTY memang dihasilkan di Malaysia, oleh anak Malaysia..anak Malaysia yang ada pengalaman dalam bidang FARMASI.. so, semestinyalah segala bahan kandungan dalam produk beliau ada R&D, ada GMP, ada kelulusan KKM..

PRODUK SEQYBEAUTY sememangnya bukan produk repack atau timbang kilo. Dari formulasi, bancuhan dan packing semuanya dilakukan kilang yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice).. Apa itu GMP? next entry ciksu share dengan korang.. okay.. stay tuned ✌

Jomlah pakat-pakat guna PRODUK SEQYBEAUTY..GUNA TANPA WAS-WAS

Sekian dulu untuk kali ini.. pesanan daripada penaja buat seqybeauty lovers sekalian..muahahahaaaaaaa 😘

Gambar terbaru 27 Januari, 2018..
semoga tahun 2018 membawa lebih banyak kebaikan buat diri, suami, anak, keluarga dan muslimin dan muslimat sekalian aamiin 

we all sayang uols.. muah.. muah.. muahhhh.. muahhhh 😘




inilah MAK ONDER #SEQYLOVERS
BLOGGER SEPET NOH 

NAK JADI EJEN SEQYBEAUTY 
NAK BELI PRODUK SEQYBEAUTY
NAK JADI DROPSHIP SEQYBEAUTY




Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "SEQYBEAUTY BUKAN PRODUK REPACKING ATAU TIMBANG KILO🐝"

Kte pun sblm pakai satu2 produk cek dlu. Takut klu efek kt muka nt

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF