Testimoni Skincare Seqybeauty

Share pengalaman dari agen Noraini Hamdan
======== =========== =======

Benda paling risau bagi aku dari dulu sampailah skrg bila nk pakai apa2 krim kat muka,muka jadi kelabu asap..haha!almaklumlah kulit kita warna cekelat cekelat tua..hahaha!( xse ngaku itam) 

Itu baru bab kelabu asap,belum kira lagi muko minyok..iolosss..kelabu asap + berminyak,ko rase?? Hahaha!

Tapi bila dah kenal dgn bbcream seqybeauty,rasa mcm masa depan cerah kembali..hahaha! Like seriously??

Yela..tu yg sampai ramai tego aku kat opis..antara kne bahan atau puji aku sdri xleh beza dah.hahahaha! Ade org panggil aku neelofa..sah2 yg ni kene bahan..hahaha!

Teksturnya sgt sgt ringan..once ko pakai,kulit ko gelap gelap dodol ke,putih putih melati ke,bb ni akan blend so well ngn kulit ko..bb cream sqb ada 3 tona,BEIGE NATURAL AND FAIR..pakai lah mne2 pun xpe,it blend so well..ingat tu!

Satu lagi,bb ni water based,so sgt2 la sesuai nga cuaca panas negara kita ni..sbb tu bb ni xsbbkan kulit jadi berminyak tahap dewa ( tipu sgt xberminyak langsung kan) walopon ko trpaksa berada di tgh panas terik mentari..hehe!jgn pakai bb yg oil based,xsesuai sgt ngan cuaca kite ni..no no..tamau..tamau

Dannn..ko dpt berjimat weyh,pakai bb ni saje..xyah nk pakai bedak dahh..calit  lip balm ke lip gloss ke liptisk ke..dah cun melecun kottt..simple but nice..giteww

Kebaikan lain yg korang bleh dpt drpd bb ni selain buat muka glowing mowing,melindungi kulit drpd sinaran ultraviolet dgn adanya spf 30+ , bb ni membantu merawat kulit jugak yer..lama2 ko pakai bb ni,jeragat boleh pudar,parut pon boleh pudar..haaa..jgn main2.. Hahaha!

Jerawat? Xde lah sampai jerawat ko hilang tp bb ni xtambah jerawat kat muka kita..so jgn risau walopon muka tu jenis yg sensitif yer..no worries..hehe

Skrg ni yg BEIGE (Limited Edition) 15 ml,55 hinggit je..yg fair dan natural,20 ml , 50 hinggit je..setakat ni aku pakai bleh tahan sampai 4 bulan..ada yg sampai 5 6 bulan..berbaloi kannnn..

#penatbuatayat
#patotlabelajarpenulisandulu
#syshareapaygsayarasaisendiri

Crdt Stokis Seqybeauty Noraini hamdan 

Sebelum 

Selepas

Skincare seqybeauty bebas bahan terlarang..


SKINCARE SET TRIAL
Mudah di bawa ke mana-mana.
Kecil dan mudah disimpan. 
Tahan 3 bulan bergantung pada penggunaan individu

SKINCARE LOOSE ITEM
Botol lebih besar, lebih jimat..
Tahan 6 bulan bergantung pada penggunaan individu 

Setiap pembelian ada free gift
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ

Berminat?? 
Wasap ciksu selalu deh ✌


Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Testimoni Skincare Seqybeauty"

Muka saya pun sekarang ada masalah jugak. Jerawat. Huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF