Tudung kanak-kanak


Beza Kilang GMP dan OEM. Seqybeauty tu kategori mana?


INFO mengenai Beza kilang GMP dan OEM.

Kilang GMP (Good Manufacturing Practice) ni adalah kilang yang mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Kilang yang kena patuh banyak syarat dalam operasi-operasinya.

Kilang OEM (Original Equipment Manufacturer) ni adalah kilang yang mengeluarkan produk yang kemudiannya dijenamakan oleh sesiapa sahaja yang ada duit.

Seqybeauty tu kategori mana?
Ofkoslah dihasilkan di kilang GMP. Boleh tengok kat packaging setiap produk ada tertulis terang terang GMP.

Sis tunjuk beberapa #productseqybeauty je..okay ✌

#produkseqybeauty
#luluskkm
#tanpabahankimiaterlarang







1 Comments




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin