KEK MONOGRAM.. KEK VIRAL 2018


Monogram viral cake 2018 
Kek Carrot.. my peberet cake uolss ✌

Orang buat, kita pun nak buat juga.. .. Rugi la tak sahut cabaran kan? Bukan mudah nak deko kek berbentuk ni.. betul tak?? kesabaran, ketelitian..  Kerja yang agak rumit.. Tapi bagi yang mahir, memang mencabar dan menyeronokkan.. 

Bagi ciksu, memang la cantik menarik, pasti la suka.. πŸ’–πŸ’–πŸ’–tunggulah ada masa ciksu pon nak trylah juga buat.. ekekekeke. sahut cabaran πŸ˜‚πŸ˜‚

Berminat?? WhatsApp la.. Sha's Sugarcraft


Kek  viral 2018 kek monogram..open order.. 😊😊😊

KEK MONOGRAM KEK VIRAL 2018
KEK TIRAMISU 
letak cheesetart, bunga, strawberi



KEK CHOCOLATE MOIST
letak munge-munye dan buah-buahan  

 chocolate cheese cake monogram

...


KEK MONOGRAM LAGI..SUKA BENOR YE CUSTOMER..ASYIK MINTA DEKO KEK MONOGRAM JE DUA TIGA MENJAK NI, KAN ❗❗

CANTIK DIPANDANG.. 

open order untuk kawasan sekitar Pendang, Alor Star, Tanah Merah, Pokok Sena, Kuala Nerang, Jitra dan kawasan berdekatan dengannya.. 



Alhamdulillah.. chocolate indulgence... utk bonda tersayang...


Utk tempahan sila

www.wasap.my/60132905057

Alhmadulillah..

Chocolate indulgence & chooclate moist
www.wasap.my/60132905057








Ini namanya kek Abam bomba... gigih sgt nak membelek benda ni..  Sebab tu lah kek fondant ni mahal. Ni baru sikit jerk buat patung & api2 tu semua.. kalau full fondant mmg makan masa la... Ini pun ambik masa 3 jam utk siapkan.. hahaha.. Last minute order.. Tp kami cuba sedaya upaya utk penuhi permintaan customer...

Thanks Eina Azmi order kek ni.. Thanks bg kepercayaan kat kami utk design kek ni... Ni first time buat figurine bomba tu... hehehee....terlebih terkurang mintak halal yer..😊


www.wasap.my/60132905057




Alhamdulillah.. Chocolate Moist
www.wasap.my/60132905057


Alhamdulillah.. Chooclate moist in the house... Berlambak strawberi.. siap ada kit kat & lelehan coklat lagiπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹...

Kek ni order nun jauh di jitra..




Kek chocolate indulgence tema didi & friends.... Seronok dpt realisasikan keinginan si comel... Thanks pd yg order.. nak tagged nama x tau fb plak..πŸ˜‚πŸ˜‚



www.wasap.my/60132905057



LOVE tak dengan warna-warna lipmatte by Seqybeauty nie ?

Bawah ni testimoni ciksu sendiri.. antara warna² lipmatte yang peberet sangat..

Antara ingredients :
πŸ’ŒArgan Oil
πŸ’ŒVitamin E 




ciksu love sangat dengan semua warna nie..sebab tahan lama, tak melekat di tudung.. paling suka guna lipmatte seqybeauty sebab teksturnya tak mengeringkan bibir iols πŸ‘„

berapa harga lipmatte seqybeauty ni ciksu? 
dua puluh lima ringgit jee uols..murah, kan!! tapi kualitinya setanding yang mahalπŸ’•πŸ’•


ada berapa warna? 
ada 8 warna
πŸ’„ Code 1 : Strong
πŸ’„ Code 2: Forgiven
πŸ’„ Code 3: Beautiful 
πŸ’„ Code 4: Relax
πŸ’„ Code 5: Comfort
πŸ’„ Code 6: Peacefull
πŸ’„ calm
πŸ’„ demand

nak order wasap CiKSU

🎁Free gift





















Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "KEK MONOGRAM.. KEK VIRAL 2018"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF