RENEW LESEN MEMANDU


Bulan cinta.. bulan kelahiran iols 😘😘
alhamdulillah 7 Februari nanti bertambah lagi usia iols!!! didoakan semoga diri ini dipanjang usia, sentiasa dimurahkan rezeki dalam apa jua bidang sekalipon, dipermudahkan segala urusan di dunia serta di akhirat dan ditetapkan hati taat pada perintah Allah aamiin πŸ’•

alhamdulillah.. selesai dah satu hal di awal bulan Februari ni.. RENEW LESEN MEMANDU..

sementara dok ingat memang kena terus pergi buat.. tak boleh dok tangguh².. nanti mulalah terlupa.. tup tup nun bulan April nantilah jawabnya.. kikiki.

ini terjadi pada tahun 2016 yang lepas.. serius iols keterlupaan okay ✌ tak ingat langsung.. hahaha. dok bajet belum tamat tempoh lagi.. sekali tertengok.. haaaaa naaaa.. dah dua bulan tamat tempohnya πŸ˜‚

inilah padahnya kalau jarang² bawa kereta, kan!!! asyik tunggu cik abe jeee manjang. mendapatlah.. PERINGATAN BERSAMA πŸ‘

dua tahun lepas renew di JPJ sendiri.. tapi tahun ni renew di pejabat pos jeee.. sebab iols tak tahu kat mana JPJ kawasan Jerteh..
alang² dok lalu depan pejabat pos, buat sesiap.. senang..

kalau nak tunggu ngam² tarikh 7hb Februari tu, kerisauan keterlupaan lagi. hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ kebetulan 7hb Februari nanti nak kena bawa Raniku sayang ke klinik.. check up 3 tahun 6 bulan.. lepas selesai nak kena hantar dia ke sekolah pulak.. kang dok pi mai pi mai, buatnya lupa.. naya den 😳

Alhamdulillah, cantik je LESEN MEMANDU buat di pejabat pos.. dah seragam ye semua.. sebab pernah terbaca di blog sapa ntah katanya buat di pejabat pos tak cantik.. mungkin awal² dulu kot.. sekarang dah macam buat di JPJ juga..



kali ni RENEW LESEN MEMANDU UNTUK TEMPOH SETAHUN.. next year iols boleh mai lagi pejabat pos.. πŸ˜‚πŸ˜‚ al-maklumlah hari² kot dok lalu depan pejabat pos sebab hantar Raniaku sayang dan pos barang di pos laju.. udoh hari² dok bawa kereta memang manjang dok check bilalah LESEN MEMANDU TAMAT TEMPOH.. inilah salah satu faktor tak terlupa tahun ni.. hihihi

RENEW LESEN MEMANDU DI PEJABAT POS kena RM32.10 untuk setahun.. 
☑ RM30 untuk renew lesen memandu 
☑ RM2 upah 
☑ RM0.10 cas GST 

kalau nak renew untuk bertahun², tambah tolak bahagi sendirilah yeee πŸ˜‰

Terima kasih Allah πŸ’ž



My Skincare routine πŸ‘‡πŸ‘‡
☑ Cleanser
☑ ️Toner
☑ ️Serum
☑️ DayNightCream

skincare loose item satu set RM260

SKINCARE SEQYBEAUTY LOOSE ITEM BOLEH SATU² ATAU SET 
LEBIH BESAR TAHAN LAMA LAGI JIMAT πŸ‘

Semua tu by #SkincareSQB #tanpamerkuri #tanpahidroquinone #tanpatretinoin

Nak tau hasil? Cuba dulu baru tahu!

SkincareSQB dah berjaya bantu ramai #CustomerSQB rawat wajah dan dapat wajah yang cerah dan sihat..boleh tengok #testominiSQB ✌#testimoniSQB tak mengecewakan tau!πŸ˜‰

Janji kulit sihat + bersih = comel 😍

jangan malu jangan segan, whatsapp ciksu.. okay πŸ™‹

nak order wasap CiKSU

🎁Free gift

TESTIMONI SKINCARE SEQYBEAUTY 






Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "RENEW LESEN MEMANDU "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF