Tudung kanak-kanak


SKINCARE SEQYBEAUTY TANPA MERKURI, HIDROQUINONE DAN TRETINOIN

Skincare SEQY rawat kulit secara perlahan dan berkesan...

Jangan risau skincare SEQY memang tak mengelupas, tak buat kulit awak pedih, tak buat kulit rasa tegang atau nipis.

Tapi apa yang paling penting dan nak ditekankan di sini, pakailah Skincare SEQY. In sha Allah kalau basic awak jaga, kulit awak sihat sentiasa..

Skincare SEQY ada dua pilihan.. boleh pilih set trial atau set loose item.. set loose item kalau nak beli satu satu, pon boleh..

Skincare set trial rm130
Skincare set loose item rm250

Fungsi setiap item skincare 


Testimoni Skincare Seqybeauty




#skincaretanpapenggelupasan
#skincareterbaik
#skincare
#skincaretanpamerkuri
#skincaretanpahidroquinone
#skincaretanpatretinoin
#testimoniskincareSEQY

2 Comments

  1. Wahhhh bagus ya Seqy beauty ni

    ReplyDelete
  2. byk dah produk baik oleh bumiputera dikeluarkan, kan.
    bagus.
    meningkatkan bumiputera yg kaya in shaa Allah.

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin