Tudung kanak-kanak


IFTAR 1 RAMADHAN, 1439H.. AGAR-AGAR SIRAP ROS DAN BIHUN SINGAPORE..

Setiap kali bulan ramadhan, ciksu dah senarai kan sesiap menu utama dan menu dessert/ kuih muih yang nak dimakan. kikiki..

Setakat bebera tahun dok buat list gini.. alhamdulillah.. sangat sangat membantu.. memang tak memeningkan kepala.. in shaa Allah tiada pembaziran..

Ciksu start buat list ni masa tahun 2014.. kan Ciksu ada up post berkaitan AZAM RAMADHAN SU.. ingat tak?? kalau tak ingat dan bagi pengikit baru blog QSehnyaRania, korang boleh klik post DIARI RAMADHAN.. ada gambar menu-menu yang Ciksu berjaya buat 😍😍👍👍

Hari pertama berbuka dengan adik.. alhamdulillah, raniaku sayang ada kawan.. hihi

Sebelum pergi ambil Rania, singgah Pantai Timur, beli agar-agar jap.. pastu ambik Rania.. balik rumah dalam pukul 2 lebih kot.. baru start didihkan air then siapkan agar-agar ros... kalau nak sejuk tahap maksima, silalah buat awal-awal pagi tau.. buat pukul 2 kejadiannya agar-agar ros okje.. cantik terletak.. 

🌺Menu Berbuka
🌺1 ramadhan, 1439H
🌺17 May, 2018

agar-agar sebagai dessert


bihun singapore letak ayam jeee. 

menu sampingan ada ayam golek, kuih karipap, popia goreng.. ini menu param.. cik abe balik keje.. sempat gi PARAM TOK HAS.. ayam golek sebelah rm10.. 


Tempat korang ayam golek berapa sekor? 


#menuberbuka
#daridapurciksu
#bihunsingapore
#agaragarsirapros 

0 Comments