JUADAH BERBUKA PUASA 15 RAMADHAN 1439H

Hari ni berbuka berdua dengan raniaku sayang jeeeee..

Jadi, ummi just masakkan yee mee sup.. sayur semata mata sebab raniaku alergic huhuhu.. ratah sayur jelah ye.. pastu raniaku tetiba kata..

YEE MEE SUP


 "ummi, dah lama, kan kita tak minum air manis-manis.."

Amboi.. amboi dia.. nak air sirap lettew.. kikiki.. ummi buatkan air sirap selasih special untuk Rania sayang okay tapi ummi letak gula perang je 😆

Laksa sedap tu pemberian jiranku.. semoga dirimu sekeluarga sentiasa dilimpahkan rezeki berpanjangan.. aamiin..

LAKSA

Ciksu minta jasa baik kenalan di sini yang terbaca post ini, mendoakan semoga jiran ciksu ini dipermudahkan untuk hamil dan dapat cahaya mata.. beliau pon tunggu lama macam ciksu satu ketika dulu.. aamiin

Pemanis mulut untuk anak tekak ummi.. popia sayur..

#juadahberbuka
#yeemeesup
#popiasayur
#popiagoreng
#foodie
#food
#foodporn
#makanmakan
#daridapurciksu

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "JUADAH BERBUKA PUASA 15 RAMADHAN 1439H"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF