Tudung kanak-kanak


PILIHAN RAYA UMUM (PRU14).. 9 MEI, 2018

Marilah mari pergi mengundi!!
Kita jalankan tanggungjawab kita pada negara πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ


Kemain aihhh berdebaq.. ketaq habis.. macam nak masuk jawab exam kekdahnya.. ketaq-ketaq pon dan lagi baca arahan di kotak mengundi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Apa pon selesai sudah.. pergi awal balik awal.. syukur sebab saluran 3 taklah ramai mana.. cik abe kena saluran 1.. punyalah lama.. ummi dengan rania balik dulu.. cik abe balik dengan kawan dia je.. lama nau.. dah tunggu awal tu dekat taman mainan.. siap makan pulut serunding lagi.. dapat air mineral dan air kotak.. dek kepanasan terus gerak balik.. korang yang belum selesai, selamat beraturlah yeeee.. hangpa jangan maciam-maciam pulak.. okay πŸ‘Œ

Teman mengundi CikSu, tudung instant by #naazneenfaiqa.. tak payah kalut nak gosok-gosok.. selepas cuci sangkut, nak pakai just sarung.. siap.. 

Untuk wajah kesayangan, tepek bb cream fair by #seqybeauty peneman di pagi hari.. calit gincu saloma sikit, sarimah sikit.. siap.. 

Produk pilihan CikSu semuanya yang jenis cepat, pantas dan selesa dipakai..

Apa yang penting CikSu enjoy dapat tunaikan tanggungjawab pada negaraku πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ

#pru14
#mengundi2018
#undiadalahrahsia
#pilihanrayaumum14
#inikalikeduaciksumengundi
#pangkahyangkitasukabukanyangkitataksuka
#pahammolekdeh
#hebatkannegaraku 

hari yang cerah.. langit yang biru.. 

saluran mengundi

selfie pertama selepas keluar dewan mengundi.. warna purple cair jeee.. 

selepas beberapa jam berlalu.. jariku hitam sudah bhaa.. rasa kesat semacam je.. saluran 3 kena celup kaw-kaw.. cik abe saluran 1.. petugas hanya calit je.. tak banyak pon.. just nice.. 

1 Comments

  1. Dok tengok jari telunjuk ni agak2 bila nk hilang.ali dan adik pun asyik belek jari mama ngan babah..then tanya..sakit x

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin