Tudung kanak-kanak


TEMPAHAN KEK MARBLE DAN BIHUN SINGAPORE

Fuhhh.. leganya dapat lunjurkan kaki.. berdenyut-denyut haaaa tapak kaki.. sebab berdiri terlalu lama.. sejenis yang kalau dah buat kerja, selagi tak siap.. bukannya senang-senang nak duduk.. bukan apa, kalau dah duduk.. luruskan kaki.. mulalah nak merebahkan diri.. buatnya terlelap... naya oooooo.. 😂😂

Sampai tak dan lah nak say hye hye dengan ampa di muka buku kemarin.. mohon jangan lupakan ciksu di sini deh 😍😍


kesayangan ummi ayah 

Kesahnya..

Dari pagi kemarin sibuk mencari barang untuk siapkan tempahan.. pastu bersilatlah di dapurku.. siapkan sesuatu untuk cik abe.. pastu join majlis makan malam office cik abe.. kekenyangan moh ler balik.. kita tido sekejap.. hihihi.. kunci jam pukul 1:30 pagi.. kononnya.. terlajak perahu boleh undur, kalau terlajak masa.. redho ajelah 😂😂

sudahnya bangun pukul 2 lebih² kot.. tak ingat dah.. dok mamai-mamai lagi masa tu.. ahaks..  pastu sambung berkelintang-kelintung di dapurku.. sambung lagi.. siapkan untuk Raniaku sayang pulak.. sempena Hari Guru hari ni..

Happy Teacher's Day buat semua guru-guru di Malaysia walau di mana berada.. semoga semua guru sentiasa di bawah lindunganNya aamiin.. 


MAJLIS MAKAN MALAM


kenalan baru 

menu makan malam.. sempena nak sambut puasa.. alhamdulillah.. 
ayam dan daging bakar.. 
bihun singapore.. 
coleslow..
tembikai.. 
air sirap selasih..

TEMPAHAN BIHUN DAN KEK MARBLE DI JERTEH DAN BESUT TERENGGANU


tempahan bihun singapore 

kek marble pilihan ramai

saiz 9"

kek cheese special buat teacher di sekolah raniaku sayang.. 

kejadian selepas dipotong.. alhamdulillah

rezeki dikongsi bersama.. alhamdulillah.. 

kek marble lagi hihihi

pilihan ramai.. sedap dimakan di waktu petang sambil minum teh atau kopi.. lembut dan gebu.. 

Nak order kek cheese leleh atau kek marble boleh wasap ciksu deh.. 😂😂 0193080215

untuk tempahan bihun tu.. setakat untuk 100 orang makan, alhamdulillah masih terdaya ciksu siapkan... kalau lelebih pon in shaa Allah boleh diusahakan mana nak nak tau, sikit hari lagi, boleh ada catering atau kedai makan sendiri, kan!! 

in shaa Allah one day aamiin.. 

Alhamdulillah..
selesai semuanya.. syukur.. 
terima kasih Allah 💚💚

#happyteachersday
#daridapurciksu
#mujuradaxxslotion
#penyelamatsentiasadisisiku
#tempahanbihunsingapore
#tempahankekmarble
#tempahankekcheeseleleh

0 Comments