Tudung kanak-kanak


SHAWL NAELOFAR- HADIAH TUDUNG RAYALAH YE 😍

Terima kasih Lady Bos Sepet Noh..
Terima kasih Seqybeauty HQ.. 

Iols dapat hadiah shawl shantek nie 😍

Seqy beauty di hati.. dulu, kini dan selamanya. In shaa Allah πŸ‘



Shawl Lady Lofa by Naelofar. Cantik warnanya belum ada lagi koleksi warna ni.

Rasa-rasanya warna ni sama dengan baju melayu cik abe yang lama. Kalau tak silap, baju melayu tahun 2009 kot. Hahahaha. Lama giler, kan!! orang lelaki baju melayu deme, tetaplah dok nampak cantik dan kemas sepanjang masa sebab pakai pon time pergi masjid. Itu pon pakai tukar-tukar. Kainnya cantik dan sejuk memang sedap dipakailah.. bolehlah mix and match nanti. Hihihi. Cuma carikan baju Rania jelah warna seakan sama. Barulah nampak sedondon, kan!!. 


Kemenangan untuk like terbanyak tempoh hari. 



Terima kasih kepada kalian yang sedekahkan like di muka bukuku. Korang boleh singgah di FB CikSu untuk tengok details produk Seqybeauty. Nak order just whatsapp ciksu deh #0193080215 😘

Ciksu doakan kalian sentiasa dilimpahkan rezeki berpanjangan, dikurniakan kesihatan yang baik dan dipermudahkan amal ibadah aamiin πŸ’•

Tema tahun ni jeng.. jeng.. jeng.. adakah warna di atas atau πŸ€”πŸ€”πŸ€”

Ape pon tunggu iols up pic #familyciksuberaya .. in shaa Allah πŸ˜„

#rewardciksu

0 Comments