Tudung kanak-kanak


AKTIVITI MEWARNA RANIAKU SAYANG

rutin pagi di hari cuti.. jom mewarna.. 

rania, kalau nak tengok dia warna cantik, ummi memang kena tunggu sebelah. dia akan tanya ini nak letak warna apa, apa sampailah siap. tapi kalau ummi bagi bahan, pensel warna.. inilah hasilnya.. pokok pangkalnya rania mau ummi di sebelah dan monitor dia buat kerja..


baby!!

pepagi ni buat drama pulak.. 

"rania dah ada ummi. dah ada ayah. rania tak ada baby dengan brother dengan sister lagi. ummi, rania nak brother. rania nak baby je lagi ummi.."

in shaa Allah.. Allah sentiasa dengar doa rania.. rania akan dapat adik lagi ye nanti.. aamiin 😘


#raniakusayang 
#3tahun11bulan

0 Comments