TIPS SCRUB BIBIR



السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه 

Nak kesan lipmatte cantik sekata.. pastikan si bibir mungil di scrub terlebih dahulu untuk buang sel kulit mati 👌

no lipmatte, no gincu, no lecu 💋




apa rahsianya? 😍
boleh guna madu + gula pasir..
sapu dibibir dan gosok perlahan-lahan..
biarkan beberapa minit..
bilas dengan air 😉

barulah lipmatte terletak cantik di bibir 💋



CIKSU JUAL LIPMATTE CREAM BY SEQYBEAUTY 

murah murah je. kualiti setanding yang mahal. paling penting selepas pakai lipmatte seqybeauty, bibir tak kering dan menggelupas. ini pasti. dah lama ciksu guna. lipmatte peberet ciksu kod DEMAND, CALM DAN STRONG.


boleh adjust nak pakai lipmatte ni terang atau just nice. 


nak pakai lipmatte  tu pastikan bibir sapu lip balm duluan.. 




lipmatte pilihan by seqybeauty..




TESTIMONI LIPMATTE BY SEQYBEAUTY 

lipmatte calm Seqybeauty HQ 

warna yang cantik.. 
warna berubah ikut warna darah.. 

lipmatte by seqybeauty cepat kering, tak melekat dan tak menggelupaskan bibir.

ni kawan ciksu. dia putih, calit calm nampak soft je warnanya. 



ni dropship ejen qekra teammekchu.. 



qekra ejen teammekchu 



customer seqybeauty



wanie ejen teamkakjeng 



#lipmatte
#seqybeauty
#rm25pcs
#teammekchu
#daridapurciksu
#tipskecantikan
#tipsscrubbibir
#ciksuqasehnyarania
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "TIPS SCRUB BIBIR"

terbaek produk ni :_)

jemput join segmen ejulz kalau sudi :)

http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF