Tudung kanak-kanak


MAAJUN ANGGUN BISTARI [MAB]

Bagi yang biasa membeli Maajun Anggun Bistari [MAB] dari ciksu, terima kasih saya ucapkan. Harap jangan serik beli dari saya ya..



Ok.. bagi pengamal maajun anggun bistari, please alert bila maajun dah nak habis dan bila nak start makan botol seterusnya..

Kalau boleh order awal² deh sebab kita tak nak stok dah habis, nak mula botol baru, baru nak order..

Kang ada juga yang menggelabah nanti, kan!!

Better hampa grab terus 3 botol MAB untuk stok 3 bulan.. mai sms ciksu untuk dapatkan harga kasih sayang..

Jangan lupa pagi ni cicip MAB bagi yang ambil waktu pagi.. sehari sebiji jurrr.. minum air putih secukupnya..

Harga
▪RM21
▪21 biji
▪21 hari makan

Aturan makan MAB
▪21 hari makan - 6 hari rehat - 21 hari makan





#ciksujual
#maajunanggunbistari
#maajunperancangkeluarga
#maajunanggunbistarijertehbesut
#smsciksu0193080215  

1 Comments




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin